корбан

Голова Дніпропетровської територіальної виборчої комісії звинуватив лідера партії УКРОП Геннадія Корбана у погрозах.

Як заявив сам Підлісний інцидент стався після відмови в реєстрації партії "Відродження", повідомляє Корупція Інфо

Підлісний заявив, що він уже подав відповідну заяву на ім'я генерального прокурора України Віктора Шокіна, голови СБУ Василя Грицака та міністра МВС Арсена Авакова. Подлісний оприлюднив відео, на якому детально розповів про подробиці події.

Зокрема він стверджує, що йому подзвонив на мобільний телефон чоловік, який представився Геннадієм Корбаном, який йому погрожував. Як стверджує Підлісний, йому погрожували у зв'язку з відмовою в реєстрації кандидатів у депутати від партії "Відродження" та кандидата на посаду голови міськради Крупського А. Ф.

Як стверджує Підлісний, чоловік, який представився Корбаном, вимагав негайно зібрати комісію і переголосувати порядок денний минулого засідання, щоб зареєструвати цих кандидатів у порушення закону.

"Він також вимагав мого звільнення з посади голови комісії. Він підкреслив, що не залишить мене в спокої доки не закінчаться вибори", – додав Підлісний.

"Всі знають, ким насправді є Геннадій Корбан і які методи він готовий використовувати для досягнення своїх цілей. Я звертаюся до генерального прокурора, Голови СБУ і МВС, керівникам правоохоронних органів – закон повинен бути захищений. При цьому я особисто, як афганець, не боюся таких псевдопатріотів як Корбан. Пройде деякий час, і вони зникнуть з нашого міста. Люди вже зрозуміли що вони із себе представляють", – заявив Підлісний.

Нагадаємо, що 30 вересня 2015 року виборчою комісією Дніпропетровська були вивчені подані партією "Відродження" документи на підставі закону "Про місцеві вибори". Комісією були виявлені порушення цілої низки статей. Зокрема, партією і її кандидатом були надані неправильні фінансові документи – грошову заставу було внесено не від політичної партії, яка його висунула, як це належить за законом, а від фізособи.