Заступник начальника відділу організації діяльності в сфері запобігання та протидії корупції Генпрокуратури Юлія Куликова не задекларував частки бізнесу чоловіка, зокрема, його частку в ТОВ «Білдінг Інвестментс Груп», підконтрольному Олександру Януковичу, сину побіжного екс-президента України.

Про це свідчать дані декларації Куликової 2015 року, повідомляє Корупція Інфо.

Так, Юлія Куликова задекларувала частку чоловіка в ТОВ «Автолайн» розміром 30 тис. Грн., Але в той же час частки в ТОВ «ПКФ« Дебют »і ТОВ« Білдінг Інвестментс Груп », сумарний розмір яких становить 78,1 тис. Грн. , – в документі не прописала.

Статутний фонд хлібобулочного ТОВ «ПКФ« Дебют »становить 150 тис. Грн. Рівноправними власниками фірми є Володимир Куликов і його тесть – Володимир Усіпенко. Раніше співзасновником був Володимир Ковалевський, якого називали людиною Бориса Колесникова, тому що він очолював Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фіналу Євро-2012.

Ще один бізнес-актив Куликова, не вказано в декларації дружиною, – це ТОВ «Білдінг Інвестментс Груп». Фірма заснована в грудні 2010 року Володимиром Куликовим (0,01%) і ВАТ «Кепітал Білдінг Корпорейшен» (99,99%). Останнє з ВАТ «Мако Холдинг» належить Олександру Януковичу.

З квітня 2012 по березень 2015 року Куликов обіймав посаду генерального директора ВАТ «Кепітал Білдінг Корпорейшен». До цього працював заступником директора МПП «Авто-профі», власником якого є один з топ-менеджерів Януковича-молодшого Едуард Слинько.