Нардеп від "Народного фронту" Михайло Гаврилюк вибачився після скандалу з використанням незаконного авто перед журналістом Василем Крутчаком, який засік депутата на автомобілі, передає Корупція.Інфо.

Вибачення стосувалися конфлікту річної давнини, коли журналіст звинуватив Гаврилюка в тому, що він напав на нього під час інтерв'ю у Верховній Раді, повідомив Крутчак в своєму відеоблозі на сторінці в Facebook (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Народний депутат Михайло Гаврилюк попросив у мене вибачення. Але він вибачився не після того, як він напав на мене і розбив телефон, а рівно після того, як я показав його автомобіль. Захвилювався Миша", – зазначив журналіст.

За словами Крутчака, він не тримає зла на депутата, але збирається і далі публікувати інформацію про Гаврилюк. Крім цього, Крутчак натякнув на те, що Михайло Гаврилюк і раніше був помічений у застосуванні фізичної сили.

Популярне: "Штраф 170 тисяч гривень…": В Україні готуються ввести каральні заходи, кого з українців стосуватимуться нововведення

"А якби на моєму місці був не я, а хтось інший? Якби це був не журналіст, а журналістка? Повірте, Міша цілком може нападати на дівчину-журналіста. У мене є відомі факти, що Міша час від часу застосовує фізичну силу до жіночої статі, зокрема, до жіночої статі, яка йому близька", – натякнув Крутчак.