хабар

Працівник управління Госгеокадастру в Тернопільській обл. за 200 тис. грн та 1 тис. дол. пообіцяв вплинути на одного із селищних голів області та посадових осіб Госгеокадастру для вирішення питання виділення землі та видання наказу про користування ділянкою у 2 га. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України, передає Корупція.Інфо.

"Правоохоронці встановили, що співробітник управління Госгеокадастра за певну "винагороду" пообіцяв посприяти у прийнятті рішення головою однієї із селищних рад області про погодження проекту землеустрою, а також виділення приватному підприємцю земельної ділянки для будівництва об'єкта малої архітектурної форми", – йдеться в повідомленні.

Крім того, чиновник пообіцяв вплинути на посадових осіб Госгеокадастру в Тернопільській області у прийнятті ними рішення про видачу наказу на право користування земельною ділянкою загальною площею 2 га для ведення особистого сільського господарства.

"Сьогодні, 20 жовтня, правопорушника було затримано співробітниками Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Тернопільській області в момент отримання ним неправомірної вигоди в сумі 200 тис. грн та 1 тис. дол. Предмет хабара вилучено", – уточнюється в повідомленні.