зоз

 26-річного Юрія Зозулю, який чолював поліцію Львова,  призначили виконуючим обов'язки керівника патрульної поліції Києва.

Про це повідомляє "ZAXID.NET", передає Корупція Інфо

Місце Зозулі у Львові також зі статусом виконуючого обов'язки зайняв 36-річний командир третього батальйону управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський, який вже представлений своїм підлеглим в якості нового керівника.

Офіційної інформації про кадрові перестановки поки немає, але дані призначення підтверджують відразу кілька незалежних джерел серед рядового складу поліції.

В.о. керівника Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія заявив, що офіційного наказу про звільнення Юрія Зозулі поки немає. Сам Зозуля відмовився коментувати інформацію про своє повернення в Київ, зазначивши при цьому, що 16 листопада буде присутній у Києві на позаплановому нараді в МВС.

За словами високопоставленого джерела в МВС, переклад Зозулі зі Львова до Києва обумовлено плановою ротацією керівного складу патрульної поліції.

"Практично у всіх регіонах, де ми запускали нову поліцію, її очолювали кияни, так як у них в той час було більше досвіду. Тепер відбувається планова ротація на місцевих керівників", – сказало джерело, уточнивши, що офіційний наказ про переведення Зозулі та призначення Пузиревський буде підписаний найближчим часом.