200500

Позафракційний депутат Володимир Парасюк висловив сумнів, що буде обиратися в наступне скликання парламенту, але натякнув, що хоче створити свій політичний проект. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "112 Україна", передає Корупція.Інфо.

"У кожного є якась дорожня карта, я говорив з Філатовим, він сказав: ну я вважаю зміну України таким методом, що я з Дніпропетровська і в мене зовсім інший підхід до ситуації. І воно, напевно так і є, ми розійшлися десь у політичному полі, але залишилися друзями. Білецький прийшов у ВР і зрозумів, що він там недієвий, і він пішов воювати, ще якимось методом там він змінює країну. Я залишився на тому шляху, на якому я зараз. Я вам хочу сказати, що не факт, що ви мене побачите на наступних виборах, що я взагалі буду кандидатом", – заявив Парасюк.

У той же час депутат не виключив, що стане "основоположником політичного проекту".

"Я готовий стати основоположником такого проекту, але я написав модель зовсім іншу. У нас є модель лідерська, там ще якась, які використовують в Україні. Я сів і написав своє бачення політичної партії. І ви знаєте, я зараз у даний момент, можливо, буду розвивати цей рух, можливо. Зазвичай на нього потрібні гроші, гроші у олігархів я брати не хочу. Можливо, буду говорити з діаспорою, яка там у Штатах, у Канаді, про фінансування таких проектів", – зазначив Парасюк.