саакашвілі

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ДонОВГА) Павло Жебрівський розкритикував голову Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайла Саакашвілі.

Про це Жебрівський написав на своїй сторінці в Facebook, передає Корупція Інфо

"Два дні тому в Донецьку область приїжджав піарник Саакашвілі. Був дуже здивований, що в батальйоні з Одеської області немає туалетів і з панського плеча пообіцяв їх встановити. Хочу сказати, що майже всі голови ОДА давно підтримують свої батальйони і на цьому піару не роблять, вважають це своїм обов'язком ", – зазначив донецький губернатор.

"Він пройшовся по Маріуполю і глибокодумно вказав (сам собі і ютубу), які будинки зносити і які будувати, Пообіцяв, що його фахівці допоможуть у створенні ЦНАП, але про це ні слова не промовив жодного меру, ні голові ОДА. До речі, ми створили з цього приводу робочу групу під патронатом віце-прем'єра Зубко Г.Г., співголовами якої є мій перший заступник і нардеп Найєм ", – повідомляє Жебрівський.

"У нас в Донецькій області дуже багато проблем і недоробок, ми вдячні за підказку всім небайдужим, але не можемо сприймати піар на нашій біді і проблемах. Пан Саакашвілі, займіться проблемами Одеської області, тому що вас там давно не бачили. Вибори у нас ще не почалися. Популізм не принесе добра Україні. А за щиру допомогу, рада і підказку ми будемо Вам вдячні ", – звертається донецький губератор до одеського.