За словами правозахисників, 19 листопада катастрофічний день для Алеппо з безпрецедентним бомбардуванням. – повідомляє Корупція.Інфо

Унаслідок інтенсивних бомбардувань східної частини Алеппо авіацією та артилерією військ президента Башара Асада, підтримуваних російською армією, 19 листопада загинуло щонайменше 27 цивільних осіб.

"Це катастрофічний день для обложеного Алеппо з безпрецедентним бомбардуванням зі зброї всіх типів", – заявив представник рятувальної групи "Білі шоломи" у відеоповідомленні, яке було розміщено на офіційній сторінці групи у Facebook.

"Люди засинали під звуки бомбардувань і просиналися під звуки бомбардувань", – додав глава базованого у Лондоні Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини Рамі Абдель Рахман.

Як відомо, восени 2016 армія уряду Сирії за підтримки Росії почала штурм східних кварталів міста Алеппо, які утримують опозиційні і ісламістські угруповання. Під час операції неодноразово повідомлялося про удари по цивільних об'єктах, в тому числі й по лікарнях.