Дівчина, на яку «звалили» відповідальність за пожежу в «Вікторії», на цих вихідних мала вийти заміж, передає Корупція.Інфо

Популярне: Від літака майже нічого не залишилось: Українці загинули в жахливій авіакатастрофі. Деталі шокують

Згідно з документами відповідальною за пожежну безпеку в згорілому дитячому таборі «Вікторія» була Наталя Янчик, молода дівчина 23-х років.

Виявляється, Наталю на цих вихідних чекала найважливіша подія – 22 вересня у дівчини було призначене весілля.

Янчик – кругла сирота, втратила матір в 12 років, потім батька. Як розповів активіст РДБ Марк Гордієнко, незважаючи на це, вона з відзнакою закінчила школу і педвуз.

Наталя як і багато випускників-педагогів влаштувалася на підробіток в таборі влітку, а 29 серпня дівчина навіть написала заяву про звільнення з табору, і поїхала додому в Одеську область.

“Дівчина просто вирішила заробити за літо, і їй підсунули на підпис папір, що вона тепер відповідальна за протипожежну безпеку. Вона сама намагається не просто виживати, а й жити, карабкаваючись з дитячої трагедії, але дорослі боягузливі і нелюдські дядьки й тітки вирішили, що вона щастя не заслуговує “, – коментує трагедію Гордієнко.

За даними активіста, керівництво табору не посилало Наталю на спеціальні курси основ пожежної безпеки.
Після трагедії в “Вікторії” дівчину взяли під варту на два місяці без права внесення застави. Під час засідання суду суддя заявив дівчині, що їй треба було думати, що підписувати під час влаштування на роботу.