Кіборг Ярослав Ходаківський (позивний "Ярий"), якого побив народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв, знаходиться в СІЗО.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив користувач соцмережі Роман Кравчук, передает Корупція.Інфо.


"Народний депутат від партії" Самопоміч "після слів" Я провокатор? Я в аеропорту воював! "Починає бити житомирянина і справжнього кіборга з донецького аеропорту Ярослава Ходаківського. В мережі пишуть, що це не кінець історії – Ярослав зараз в СІЗО через це інциденту …", – написав Кравчук.

Популярне: «Часто були проблеми зі здоров'ям»: в університеті, де навчається Зайцева розповіли всю правду про неї

При цьому кіборг Павло Тука на своїй сторінці в Facebook повідомив, що, зі слів інших учасників протесту, "Ярий" під час мітингу вдарив поліцейського, і саме через це його почала бити Соболєв.

"Хлопець, якого вчора вдарив Соболєв, зі слів тих, хто його знає, чи дійсно воював в ДАПе в складі ДУК. Позивний" Яра "Спасибі друзям за оперативність. Як я зрозумів, він також учасник даного мітингу. За словами учасників протесту, він вдарив поліцейського і саме через це Соболєв на нього накинувся і почав бити. Чи мав право цей хлопець бити поліцейського? ні. Чи мав право Соболєв бити хлопця? Залишаю відповідь за вами. Я переконаний, що немає ", – написав Тука.