Коли у знаменитого українського боксера журналісти наважилися запитати про його поїздки в Крим, то він не вагаючись відповів, що справді їздить туди, щоб відвідати родичів та друзів. Але журналісти помітили, що таке питання неабияк розгнівало Усика, передає Корупція.Інфо

Популярне: “Маємо гріх всі навколо”: Сергій Притула вразив своїм зверненням всю країну, в його словах уся правда

Олександр відвідував зону АТО і позиціонує себе як справжнього патріота, але на днях він зустрівся з митрополитом МП Онуфрієм і навіть подарував йому рукавички. Коли боксеру вказали, що не можна бути хорошим для обох сторін і час вже визначитися, то він відповів, що просто дбає про спасіння душі.

Також відомо, що Олександр уже півроку не відвідував Крим, оскільки його діти відвідують освітні заклади в Києві, але він не збирається забувати своє коріння і припиняти відвідувати там рідних і близьких.

А ось при запитанні: "Крим – це Україна" Усик взагалі не зміг себе стримати і відповів журналістам з видимою агресією і взагалі такі питання він вважає повною дурницею:

Я не папуга, щоб повторювати по сто раз: що, де коли? Ось ви можете поїхати туди без кордонів, проїхати, як зазвичай? Або полетіти на літаку? Скажіть, ваша мета – спровокувати мене і говорити такі дурниці? Щоб потім люди з не зовсім нормальним мисленням говорили: "Ах ти, песе, зраднику!" Кого з вас я зрадив, що ви мені такі питання собачі задаєте? Я представляю Україну в усьому світі. Прапор піднімається український, гімн грає український. Ось моя відповідь вам, провокатори!