Турчинов розповів про те, що антитерористичні операції не припиняться на Сході України навіть після початку Операції Об'єднаних сил, передає Корупція.Інфо.

Про це секретар РНБО України заявив в інтерв'ю популярному телеканалу. За словами Турчинова, слова Президента України про те, що АТО буде повністю припинена і змінить свій статус на Операцію Об'едіенних сил, не вірні. Олександр розповів, що говорити про її припинення можна буде тільки після того, як військова операція вже почнеться.

Популярне: "Купила свиняче легке, розрізавши його …": Мережу шокувало те, що знайшла українка в м'ясі

"Після того, як Оперативний об'єднаний штаб почне працювати замість АТО, коли замість АТО вже буде військова операція. В кінці-кінців, ми будемо говорити, що АТО виконала свої завдання. Хоча я не виключаю, що антитерористичні операції будуть проводитися в тому чи іншому регіоні, але вони будуть проводитися точково – тобто так, як вони і повинні проводитися відповідно до законодавства і логікою закону. Війна – це справа рук військових, і ми чітко ставимо на свої місця всі елементи цього потужного, фактично створеного з нуля сектора безопасност і і оборони ", – сказав Турчинов.

Турчинов пояснив, що на проведення і планування військової операції необхідна достатня кількість часу, і Україна навряд чи зможе здійснити це до дати "припинення АТО", яка запланована на 30-е квітня.