23 травня у Києві біля популярного торгового центру «Магеллан» Volkswagen з номерами Нацгвардії створив аварійну ситуацію, виїхав на тротуар, де мало не збив маленьку дівчинку, передає Корупція.Інфо

Батько дитини, який був поруч, розлютився через те, що всередині було троє п'яних людей, зокрема – жінка. 

Як написав у Facebook киянин Андрій Петров, на місце була викликана поліція, люди в машині були п'яні і показували водіям непристойні жести. Петров зняв, як Volkswagen несподівано виїхав на тротуар, по якому йшли люди. 

На ролику видно, як батько дівчинки втратив самовладання і з криками: «Виходимо! Кінцева!» – не дав виїхати машині з місця пригоди. 

З салону вивалилися два "тіла", що ледве трималися на ногах. Чоловік обом надавав стусанів із лайкою, запитуючи при кожному ударі, хто з них "занадто впевнений". 

При цьому чоловік другою рукою міцно тримав дитину. П'янички майже не чинили опору. І незабаром втекли. Поліція справи не відкривала. 

Популярне: Скандал з Порошенком в Миколаєві: Бійців, які відмовились виконати наказ, вже звільнили

Але активісти вже з'ясували, що п'яним водієм, який ледь не збив дитину на тротуарі, виявився викладач Національного університету біоресурсів і природокористування. Що він робив в автомобілі Нацгвардії, поки невідомо.