В Івано-Франківську мають намір освятити стадіон після виступу популярного українського співака Олега Винника, передає Корупція.Інфо

Таку петицію розмістили на сайті міськради.

Автор петиції письменник Остап Українець зазначає, що в текстах артиста пропагуються алкоголізм, антихристиянство і розпусні фантазії.

"На концерті могли бути маленькі діти, не кажучи вже про жителів навколишніх будинків, які змушені були слухати пропаганду алкоголізму ("Мені не все одно, з ким ти п'єш вино"- це рядки з пісень Винника, прим.ред.), Розпусних фантазій ( "Ти літала в чиїхось солодких снах"), зради ( "Ах, як жорстокий обман, у тебе з іншим роман"), антихристиянства (помилкова думка: "Людина – частково Бог") і ін. На концерті також були заміжні жінки, у яких під час виконання артистом деяких пісень могли виникати гріховні думки, які згубно впливають на заг ественной мораль. Зауважимо також, що більшість пісень, незважаючи на бойові дії на Сході України, виконувалися російською мовою", – сказано в тексті петиції.

Щоб міські чиновники розглянули петицію, потрібно, щоб вона зібрала 250 підписів протягом 90 днів. Зараз її підписали 29 осіб.

Популярне: "Дерева, кущі та землю вкрило товстим шаром": У розпал літа Карпати засипало снігом (ФОТО)

Раніше повідомлялося, що мер Івано-Франківська доручив освятити місце виступу майже голих музикантів.