У Києві на недавно відкритому пішохідно-велосипедний мосту розбилося ще одне скло на підлозі. Незважаючи на те, що оглядовий майданчик тимчасово огородили спеціальною огорожею, туди все одно заходять люди і безперешкодно там гуляють.

Одна із секцій скляної підлоги пошкодилася в п'ятницю, 31 травня, близько 22:40. Про це повідомляє Інформатор.

Оглядовий майданчик, на час ремонту скляної підлоги, огородили спеціальною огорожею. Однак жителям Києва та гостям столиці не склало труднощів відсунути одну із секцій огорожі, щоб безперешкодно потрапити на закриту частину моста. Люди зовсім не соромилися ходити по покритому тріщинами склу та робити фото. Сама ж розбита секція через сильні ушкодження геть втратила прозорість і стала повністю білою.

Пішохідно-велосипедний міст між Аркою дружби народів і Хрещатим парком відкрили ввечері 25 травня. Віталій Кличко, разом зі своїм братом Володимиром, випробували міцність скляної підлоги на мосту і пострибали на ньому. Відразу після офіційного відкриття, туди хлинула юрба людей і виникла тиснява.

Не змінилася ситуація і в неділю: охочих подивитися види з нового столичного об'єкта було так багато, що по мосту було важко навіть пересуватися, не те що гуляти і фотографуватися. Перші повідомлення, що скло тріснуло, з'явилися близько 18:00. Міст відразу перекрили, і почалися слідчі дії. Надходила інформація, що в скло хтось вистрілив. Коли з'ясувалося, що нічого не загрожує безпеці відвідувачів – міст був відкритий.

Зараз на мосту також повно людей. По ньому приємно прогулюватися навіть в темний час доби – його оснастили яскравою ілюмінацією.