Президент України Володимир Зеленський вразив українців заявою, яку зробив під час візиту до рідного міста Кривого Рогу

Українці активно обговорюють новину про те, що Володимир Зеленський вирішив перенести одне з українських міністерств до Кривого Рогу.

Так, в ході робочої поїздки до Дніпропетровської області Президент відвідав і своє рідне місто – Кривий Ріг. Там Зеленський звернув увагу на серйозні проблеми міста з екологією. У зв’язку з ними президент запропонував перенести Міністерство екології та природних ресурсів України в Кривий Ріг і змусити чиновників працювати в цьому місті до тих пір, поки там не будуть вирішені ці проблеми.

Більшість користувачів мережі підтримали ініціативу президента України, відзначаючи, що кращого рішення не можна було придумати. А також почали давати поради з приводу того, що ще необхідно зробити найближчим часом. Деякі користувачі мережі навіть зізналися, що жили в Кривому Розі та неодноразово бачили червоні калюжі, червоних виробів і ледь дихали міським повітрям:

«Це правильно! оригінально і буде дієво», «Молодець, а у звільненому приміщенні відновити інститут міського господарства, який тулиться на двох поверхах а був одним з провідних в країні», «Все правильно. Тільки на місці можна зрозуміти ситуацію. І нехай поїдуть в Запоріжжя, це поряд, і подихають димом заводів, яким дихаємо ми», «Я жила в Кривому Розі. Червоні калюжі і червоні горобці – це звична картина для міста. Якщо Міністр Екології подихає запам’ятався шанувальникам футболу “свіжим” повітрям, може що-небудь зміниться», «Правильно. Головних воєначальників на передову. З сім’ями. Пускаючи діти їх вчаться там в школах і вузах, лікуються в тих лікарнях. Автодор розселити вздовж убитих доріг. І взагалі заборонити виїзд з країни чиновникам та їхнім родинам. Усі вдома. І їздять нехай на вітчизняних машинах».