Відома представниця українського шоу-бізнесу співачка Наталія Могилевська вчора під час третього прямого ефіру шоу «Танці з зірками» на телеканалі «1 + 1» не тільки виступила в якості ведучої балкона, але також виконала україномовну версію свого хіта «У Києві осінь».

Відповідний ролик опубліковано на YouTube-каналі проекту. Примітно, що номер артистки сподобався далеко не всім її прихильникам, за що вони розкритикували її в своїх численних коментарях.

В тому числі, фанати знаменитості в соцмережі висловили обурення у зв’язку з тим, що Могилевська весь час забувала слова пісні. Більш того, деякі написали, що виступ співачки виглядав так, ніби вона напилася. Шанувальники були обурені і засмучені, адже чекали від улюблениці приємного і якісного виконання.

Раніше повідомлялося, що прихильники Наталії Могилевської розкритикували зірку за дуже сильну худобу і втомлений вигляд. Ще раніше вона розбурхала шанувальників досить відвертим сценічним костюмом – артистка вийшла на сцену в повністю прозорій сукні.