Колектив студії “Квартал 95” звернувся до міністра культури, а також міністра економіки, торгівлі і сільського господарства України в зв’язку зі скандалом довкола номера, присвяченого пожежі на дачі колишньої глави НБУ Валерія Гонтаревої.

Артисти заявили, що “гумор – їхня головна зброя” і вони будуть з гордістю займатися своєю справою. Текст звернення опубліковано на сторінці студії в Facebook.

“Майже кожен випуск “Вечірнього кварталу” стає резонансним, бо ми жартуємо на теми, які хвилюють суспільство. “Квартал” – це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть якщо це не подобається деяким політикам”, – заявили” кварталівці”.

Вони також висловили жаль, що “заслужений колектив хору ім. Верьовки піддався незаслуженій інформаційній атаці”. За їхніми словами, співаки не брали участь у підготовці номера.

Міністра культури Володимира Бродянского, який після скандалу вибачився перед Гонтаревою, артисти запросили на наступний концерт, щоб він “зразу сказав, за що йому соромно, а за що ні”.

Нагадуємо, гумористи студії “Квартал 95” у новому випуску “Вечірнього кварталу” висміяли підпал будинку ексочільниці Національного банку України Валерії Гонтаревої, викликавши бурхливу реакцію мережі.

Ролик у неділю, 20 жовтня, був опублікований на YouTube-каналі студії. Відео вже зібрало більше 38,9 тисяч дизлайків