Настя вирішила здивувати шанувальників резонансним фото

Знаменита українська співачка Настя Каменських продовжує розбурхувати шанувальників пікантними знімками та відео, які публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських активно веде свою сторінку в Instagram, ділиться фотографіями та відео зі свого повсякденного життя.

Українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами.

Цього разу Настя вирішила здивувати шанувальників резонансним постом, в якому розповіла, як позбутися сміття в шафі і навіть запропонувала його утилізувати розумним способом. Однак, не тільки пост привернув увагу шанувальників до себе, а ще й фото артистки, на якому Настя навіщось посвітила лакованими туфлями перед власним обличчям:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Знаєте, є такий лайфхак: якщо річ у шафі в гарному стані, але лежить без діла вже довгенько, її можна сміливо позбутись. Не спокушайтесь на «Ой, а може ще колись вдягну», з власного досвіду кажу вам – шанси, що така одежина «вийде» у світ майже нульові 😂 ⠀ Тому пропоную двох зайців одним пострілом поцілити: і допомогти тим, кому це потрібно, ще й місце звільнити для нової одежини☺️ ⠀ Правила прості: 👉🏻Відкрий свою шафу 👉🏻Знайди теплий одяг, який ти вже давно не вдягав, і він лежить там про всяк випадок. Впевнись, що одяг у нормальному стані. 👉🏻Принеси цей одяг до @laskastore ⠀ ✔️Допомогти «Життєлюбам» також можна миттєвим переказом коштів за реквізитами – https://happyold.com.ua/help ✔️Взяти участь в кампанії зі збору коштів на платформі – https://superonuki.com ✔️Більш детально про акцію читайте на сторінці @life_lovers_ua. ⠀ Ви вже великі молодці, з вашою допомою до новорічних свят вдалось придбати 1700 харчових наборів та роздати тим, хто їх потребує🙏🏻 Ми продовжуємо збирати допомогу для «Життєлюбів»! ⠀ Друзі, творити добро просто, не залишайтесь осторонь❤️

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

“Знаєте, є такий лайфхак: якщо річ у шафі в хорошому стані, але лежить без діла вже довго, її можна сміливо позбутися. Не спокушайтеся на «Ой, а може ще коли одягну», з власного досвіду кажу вам – шанси, що такий одяг «вийде» в світ майже нульові”.

Користувачі мережі залишили багато досить неоднозначних коментарів.