Бек-вокалістка Таюне, яка за чутками є дружиною Олега Винника, заінтригувала шанувальників.

Секс-символ української естради Олег Винник і його бек-вокалістка Таюне (справжнє ім’я Таїсія Сватко – прим. ред.) – одна з найбільш загадкових і обговорюваних пар шоу-бізнесу.

Чутки про те, що дівчина є таємною дружиною артиста ходять вже давно і активно підігріваються самою парою. Адже вони ні на крок не відходять один від одного. Як раніше Настя Каменських і Потап, Олег і Таїсія разом їздять на гастролі, відпочивають на курортах, присвячують один одному пісні, але при цьому продовжують приховувати існуючі відносини. Винник навіть присвятив своїй коханій пісню під назвою “Тай-Тай”, що стала черговим його хітом.

Днями шанувальники знайшли дивне фото на сторінці Таюне в Instagram, на якому дівчина позує в білому платті, тримаючи в руках білу троянду. Образ співачки доповнюють елегатно укладені локони і ніжний макіяж. По фото можна подумати, що бек-вокалістка Олега Винника – наречена, адже і її наряд, і декор повністю передають весільну атмосферу.

Однак наступний знімок Таюне розкрив всю інтригу. Коли співачка сфотографувалася в повний зріст, стало зрозуміло, що ні на яке весілля вона не збиралася. Адже 44-річна артистка була взута в кеди, а сукня виявилася її звичайним повсякденним вбранням.

На щастя, на кількість компліментів на адресу передбачуваної коханої Олег Винника це не вплинуло.

“Красуня, просто красуня”, “Таечка, виглядаєш відмінно”, “Схожа і на квітку, і на весну. Захоплююся вами і вашою командою!”, “Красиві фотографії”, – пишуть в коментарях прихильники.