Лідер Радикальної партії Олег Ляшко представив новий гімн своєї політсили, а також кліп на пісню.

Олег Ляшко максимально намагається сподобатися молоді і постати в образі веселого і простого політика, такий собі «свій хлопець». Для цього він і ТікТок завів, і лайв з Юлією Тимошенко намагався вести, і ось тепер випустив дикий кліп.

У ньому він рятує планету від якогось мужика, обіцяє взяти всіх скотиняк на вила, танцює з бабусями (а потім п’є з ними самогон) і навіть жартує над Юлією Тимошенко, яка не змогла перевернути камеру під час їх спільного лайву.

Ляшко вже навіть провів концерт і представив пісню наживо.

У Мережі вже висміяли передвиборне відео Ляшка. Особливо жорстко пройшлися по головному радикалу країни ряд тг-каналів.

“Ніколи не думали, що в українській передвиборній агітації буде щось настільки точно підходяще під слова” кров з очей і вух “. Але Ляшко зі своєю” креативною командою “- змогли.

Зрозуміло, що розрахунок якраз на безкоштовне поширення цієї треш-творчості. Але попередніх наших слів це не скасовує – клоун-корупціонер Ляшко повинен сидіти. У виправній колонії його прикид в червоному напевно оцінили б “, – пише” Клименко-тайм “.

“До чого ж убогий клоун 🤦♂️. Жителі 208 округу на Чернігівщині – зробіть правильний вибір.

Шахрай, корупціонер, циркач, відмивач грошей через тупі схеми з “виграшами в лотерею”, повинен сісти. Не в депутатське крісло», – не стримались ” Клименко-тайм “.

“Рінат Ахметов зажав грошей Ляшку або технологи все вкрали …
У нас тільки одне питання, що це ???

Готельний привіт соціологічним службам малює партії Ляшко 4-7%, хлопці ви серйозно? Це опудало переможе на окрузі тільки з однієї причини, тому що домовився з Офісом Президента “, – пише” Резидент “.