Поведінка Порошенка під час бійки між Бутусовим та Шуфричем нічим не відрізнялася від його поведінки в 14-15 роках.

Про це пише журналіст Сергій Іванов на своєму телеграм-каналі.

“Щойно наші починали п****ти окупантів та колаборантів, він, як і вчора, кричав «уберите руки». Знищити Гіркіна – «уберите руки». Звільнити Луганськ, з якого вже потікали всі бойовики – «уберите руки». Медведчук – «уберите руки». Проросійські телеканали – «уберите руки»”.

А от журналіст Олесь Доній на своїй сторінці в Facebook звернув увагу на таке:

“Подумалося, що в такій ситуації, якій зараз перебуває Україна, Петро Порошенко, якби лишався при владі, давно прийняв би “Мінськ-3” (як він прийняв “Мінськ-1 і Мінськ-2, звісно-чужими руками, без свого підпису), і повносив би конфедеративні зміни до Конституції України (як він прийняв 16 вересня 2014 р “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей”- з усіма “народними міліцями”, окремими статусами” тощо-звісно, чужими руками)… І ще б при тому стверджував би-що то “Велика перемога!”.
І ті “громадські активісти”, які нині говорять про “червоні лінії”, піддакували Порошенкові. і кричали б-що то “порятунок”, що “інакше б Путін пішов би далі”, що “інакше б ми втратили Маріуполь.Харків і Одесу”, ну, і все рашта чим вони виправдовували неконституційні “Мінські угоди”…
Порошенка при владі вже нема, тому “Мінськ-3” досі ніхто не підписав..От тільки питання, як же Україні протстояти тиску не лише Росії, а і інших країн. щоб не виконувати аболютно невигідні попередні “мінські угоди”. Які понапридумували Путін і Порошенко.Тільки Путін в цьому зізнається, а ті, хто підтримують і досі Порошенка, не хочуть бачити, який кілок в тіло України Порошенко вбив своїми “мінськими угодами”…
Капкан.. Один виготовив, а інший-розмістив. А нам всім треба з того капкану звільнитися. Та ще й не потрапити в новий”.

Нагадаємо, що народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич і головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов побилися в ефірі ток-шоу Свобода слова Савіка Шустера.

Бутусов, який сидів поряд із Шуфричем, підійшов до нього і вдарив в обличчя. Між ними зав’язалася бійка, а інші гості близько хвилини намагалися їх розборонити.

Уточнимо, що інцидент стався після тривалої словесної суперечки, в результаті якої нардеп спочатку пішов зі студії, але через якийсь час повернувся.

Почалося все з того що нардеп заявив, що фракція ОПЗЖ — друга в парламенті й «за нею стоять українці». У відповідь Бутусов сказав, що представники ОПЗЖ «втекли за кордон», назвав Шуфрича зрадником і заявив, що той разом із лідером партії НАШІ Євгенієм Мураєвим розповсюджують російські наративи, тоді як на Донбасі триває ескалація з боку РФ.