Єфремов

Служба безпеки України разом з Генпрокуратурою затримала колишнього лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова.

Читати: Шокін звільнив прокурора Донецької області

Про це повідомляє Корупція.інфо з посиланням на прес-службу ГПУ.

"У суботу, 14 лютого, співробітники генеральної прокуратури України спільно з працівниками Служби безпеки України провели спецоперацію із затримання колишнього глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Єфремова Олександра Сергійовича, який підозрюється у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 і ч . 2 ст. 366 Кримінального кодексу України, тобто у зловживанні службовим становищем при обтяжуючих обставинах та службовому підробленні ", – сказано в повідомленні.

Читайте: Рада вимагає від ГПУ завести справи стосовно кримських депутатів

Як повідомлялося раніше, СБУ також розслідувала справу про посягання на територіальну цілісність і недоторканність України з боку Єфремова, якого називають одним із спонсорів луганських сепаратистів.

Нагадаємо, Єфремов був нардепом трьох скликань з 2006 до кінця 2014 року. З кінця 2012 року очолював фракцію ПР, входив до регламентного комітету Верховної Ради.

Раніше був депутатом Луганської обласної ради, ще раніше – сім років очолював Луганську обласну державну адміністрацію, а до цього ще рік був заступником голови ЛОДА. З листопада 2005 року очолював Луганську обласну осередок Партії регіонів