В одному зі столичних приватних підприємства, що надає поліграфічні послуги, співробітники СБУ виявили 2 тисячі листівок із закликом скинути діючу владу та ігнорувати мобілізацію.

Про це повідомля прес-служба СБУ, новину передає Корупція.інфо

«Зловмисники планували поширити «агітки» у Києві з метою провокацій та підбурювання фейкових «акцій протесту» під час проведення заходів із вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні», – розповіли у прес-службі.

Тепер власнику підприємства, де була надрукована сепаратистська інформація,  оголошено офіційне застереження від імені органів СБ України про недопустимість протиправної поведінки за ознаками злочинів, передбачених ст.109 – дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, та ст.110 – посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, Кримінального кодексу України.

Згідно даних прес-служби, наразі встановлюються особи, які причетні до замовлення листівок.

Нагадаємо, сьогодні, 20 лютого, українці зібралися на Майдан Незалежності в Києві, аби вшанувати загиблих Героїв «Небесної сотні». Зазначимо, що така ж акція пройшла у всіх містах держави, крім окупованих російськими бойовиками територій.

00001111 c788977f80c88a7423fa1e9091acd38e1424468088