гумконвой

З Донського рятувального центру МНС відправилося понад 80 вантажівок позачергового «гуманітарного» конвою, які доставлять у Донецьку і Луганську області понад 700 тонн вантажу.

Про це повідомляє заступник начальника Національного центру управління у кризових ситуаціях МНС Росії Олег Воронов, передає Корупція.інфо

"О 04:00 мск із Донського рятувального центру МНС вийшла позапланова колона з гуманітарними вантажами. У її складі понад 80 машин, які доставлять у Донецьку і Луганську області понад 700 тонн гуманітарних вантажів. Серед них мінеральні добрива і насіння для проведення весняних польових робіт, а також будматеріали для ремонту пошкоджених будівель", – зазначив Олег Воронов.

Формували колону у Донському рятувальному центрі, куди були доставлені вантажі з Ростовської області, Краснодарського і Ставропольського країв.

"Техніка перед виходом пройшла техобслуговування, всі машини справні. З водіями-рятувальниками ще раз проведений інструктаж із водіння в екстремальних умовах. Вони готові до виконання гуманітарної місії", – сказав Олег Воронов.