Екс-заступникові начальника ДАІ Львівщини Володимиру Гайовому загрожує штраф у розмірі 1700 грн або обмеження волі до трьох років. Після того, як він у нетверезому стані скоїв ДТП, відкрили кримінальне провадження за ст.286 Кримінального кодексу України.

Про це «Телеканалу новин 24» повідомили у прес-службі міліції Львівщини, передає ІА Корупція інфо.

Кару Гайовому ще визначатиме суд. Наразі ж слідство призначило низку експертиз. Перевірятимуть, чи справним був автомобіль порушника та яких збитків він завдав постраждалим.

Нагадаємо, 15 березня Володимир Гайовий напідпитку скоїв ДТП у Львові – протаранив чотири автомобілі. Одна людина постраждала. У крові винуватця виявили 3 проміле алкоголю. Тепер за порушення правил безпеки дорожнього руху чоловікові загрожує штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Додамо, що власники автомобілів, які були пошкоджені в результаті ДТП з вини Гайового, домагатимуться фінансової компенсації завданих збитків.

Володимир Гайовий – колишній заступник начальника управління ДАІ ГУ МВСУ у Львівській області з питань організації діяльності автотехнічної інспекції та ревізійно-екзаменаційної роботи, полковник.