даышник

Реформа такої наскрізь прогнилої та корумпованої структурі як МВС України по аваківські триває: так звані „правоохоронці” зі спеціального підрозділу ДАІ (колишня „Кобра”) вже відкрито ігнорують усе українське законодавство та називають тих громадських активістів, які захищають права водіїв, відверто і просто: „гнидами”.

Новину передає Корупція.інфо з посиланням на Преса України

Пропонуємо відео, яке було знято сьогодні в Києві представниками однієї з громадських організацій, що борються с тотальним „беспрєдєлом” так званих "правоохоронців" з ДАІ.

В цьому сюжеті, який має всі шанси стати доволі таки резонансним для вищого керівництва МВС України, видно, як „перевертень” в погонах, який навідріз відмовився представлятися і показати своє службове посвідчення, обізвав громадського діяча „гнидою”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П`яному екс-даівцю Гайовому загрожує штраф 1700 грн або обмеження волі до 3 років

Причиною конфлікту, як зрозуміло з відео, стало бажання цих „перевертнів” банально поживитися на не дуже юридично освіченому водію, невмотивовано і безпідставно звинувачуючи його в тому, що його автомобіль – так званий „двійник”.

Активісти стверджують, що ДАІшні корупціонери зазвичай можуть „маринувати” в таких випадках водіїв годинами без складання будь-яких документів, таким чином примушуючи останніх давати хабарі, розмір якого є від 50 доларів США і вище в залежності від класу автомобілю

Відзначимо, що нагрудний знак цих злочинців в погонах, які затято відмовлялися представлятися громадянам України – СЗ 0033 та СЗ 0125.