диверсія

Бойовики здійснили підрив залізничних колій у Волноваському районі та поблизу Попасної. Про це в суботу на брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко, передає Корупція.Інфо

"Однією з причин здійснення терактів є намагання бойовиків розірвати будь-яке сполучення між окупованими та вільними територіями Донецької і Луганської областей", – зазначив він.

Крім того, за словами Лисенка, на Харківщині українські оперативники попередили низку терактів, що ставили за мету розхитування ситуації в регіоні.

Читайте також: Терористи готові обміняти львівського бійця на вісьмох бойовиків

"Оперативники знешкодили трьох диверсантів, яких координували російські спецслужби. Бойовики намагалися підірвати залізничні колії на території Чугуївського району Харківської області за допомогою саморобної вибухівки, яку диверсантам передали їх російські куратори", – розповів він.

Одного зі зловмисників було затримано поблизу населеного пункту Зелений Колодязь, де він планував закласти вибухівку. Ще двох диверсантів СБУ затримала за їх місцем проживання. У зловмисників українські правоохоронці вилучили бойові гранати РГД-5 та засоби зв'язку.

 Читайте також:  Терористи обстрілюють Піски світловими мінами (ВІДЕО)