Viktor-YAnukovich-mladshiy

Член колегії МВС України, народний депутат Антон Геращенко і колишній регіонал, один із лідерів сепаратистів Донбасу Олег Царьов також підтвердили інформацію про загибель на Байкалі Віктора Януковича-молодшого.

Читайте також: Янукович-старший збожеволіє через смерть сина, – Філатов

Про це вони заявили в ефірі телеканалу "Дождь", передає Корупція.Інфо

"За офіційними каналами ця інформація не надходила, але я наводив довідки через тих людей, які знали Віктора Януковича-молодшого, і вони мають інформацію про це. Так, це дійсно так. Віктор Янукович-молодший відпочивав у районі озера Байкал. У цей час можна їздити по кризі. Йому, можна сказати, не пощастило. Судячи з інформації від тих людей, які вижили в цій трагедії, він потрапив на те місце, де стара крига межує з новою кригою. І там сталася ця трагедія. Машина почала провалюватися під лід, завалившись на бік. Це був Volkswagen Multivan. Чотири людини вискочили відразу, одного витягали з води, а Янукович був пристебнутий і пішов з машиною на дно", – сказав Геращенко.

Читайте також: Шуфрич підтвердив інформацію про загибель Януковича-молодшого

Це ж підтвердив і Царьов: "Я зателефонував своїм друзям, які контактують з Януковичем, і вони мені підтвердили не надто радісну новину".

Нагадаємо, сьогодні низка ЗМІ повідомила, що син екс-президента України Віктор Янукович-молодший загинув на озері Байкал, коли автомобіль з іще п'ятьма пасажирами провалився під лід.

Читайте також: У РФ дають суперечливу інформацію щодо ймовірної загибелі Януковича-молодшого – МЗС України

Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає, проте колишній однопартієць Нестор Шуфрич уже висловив співчуття з приводу загибелі Віктора Януковича-молодшого.