Як пишуть ЗМІ, що Віктор Федорович останнім часом постійно пив від страху і бігав бити лоба до церков – боявся, що прокляття його знайдуть і в РФ.
Вчора, 22  березня, стало відомо,  що на Байкалі  трагічно загинув молодший син  Януковича. При цьому,  що  стало знаковим:  потонув лише  син  екс-президента України,  решті компанії  вдалося врятуватись.

«Я ніколи не вірив у потойбічні сили, але доля четвертого президента Віктора Януковича просто оповита містикою. Знаки і загадкові збіги всюди»,   – пише у своєму  блозі  Денис Казанський.

Перед інавгурацією Януковича на частини розвалився пам’ятник засновникам Києва, творцем якого є людина на прізвище Бородай. Під час самої церемонії перед четвертим президентом закрилися двері в парламент. Потім на нього впав похоронний вінок.

 … А ось відео, зняте 13 місяців тому. На похоронах людей, розстріляних за наказом Януковича, мати одного із загиблих побажала вбивцям ховати своїх дітей. 

Варто зазначити, що друзі і знайомі Віктор Федоровича запевняють – він побожна людина. Після подій в Україні він ще більше вдарився в релігію і регулярно бігав «замолювати» гріхи. Тепер, певно, екс-президент не тільки оплакує сина, але й трясеться від страху – він може бути наступним.