азаров
 
Голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що правоохоронцями було заблоковано спроби екс-прем'єра Миколи Азарова перепродати нерухомість в Києві.
 
«Заблоковано спроби колишнього прем'єра Азарова та інших людей через підставних осіб, через довіреності, доручення нотаріусів Москви та інших російських міст, через інших підставних осіб збувати або продавати нерухомість починаючи від вулиці Грушевського і так по всьому Києву», – відзначив Наливайченко.
 
Нагадаємо, кількома днями раніше, екс-прем’єр міністр України Микола Азаров заявив про чергову авантюру зі сторони київської влади, проаналізувавши скільки при його владі обходилося утримання стандартної квартири, скільки коштує зараз, і скільки буде коштувати з 1 квітня. 
 
«Київський режим не заспокоюється, вже протягом тільки одного року кілька разів підвищуючи тарифи на житлово-комунальні послуги, газ, електроенергію, він з 1 квітня ще раз йде на різке підвищення вартості послуг. Я проаналізував скільки при мені обходилося зміст стандартної квартири, скільки коштує зараз, і скільки буде коштувати з 1 квітня», – пояснив він.

Читайте також: Азаров незаконно отримав майже 600 тисяч переплати до пенсії

Джерело: Корупція.Інфо