JPG

Службою безпеки України в Харківській області заарештовано ще одного бандита «донецької народної республіки», який в 2014 році захоплював і перебував у Слов’янську разом із відомим московським терористом Гіркіним (Стрєлковим).

Повідомляється, що терорист був поранений і вивезений до Російської Федерації ще у травні 2014 року, де і перебував до сьогодні.

Власне, сьогодні його і було заарештовано на одному прикордонному пункті  у Харківській області.

За вчинене бандит, як повідомляє СБУ, понесе кримінальну відповідальність. 

Слідчим відділом Управління СБУ в Харківській області вже розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України. 

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.  

Нагадаємо читачам «Преси України», що бойовики терористичної «донецької народної республіки» розпочали відверто розповідати про те, що ж насправді відбувалося у Слов’янську в 2014 році (ВІДЕО) і яка роль в усьому цьому була у так званого «народного» мера цього міста В’ячеслава Пономарьова.


Джерело: Корупція.Інфо.