Klimkin

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та низка українських послів пройшли тренінги з комунікації, зокрема – щодо спілкування у соцмережах та зі ЗМІ.

Про це йдеться у спільному повідомленні прес-служб українського та британського МЗС. Новину передає Корупція.інфо

Досі інформація про цей тренінг не була публічною, але в соцмережах вже з'явилися повідомлення про нього. Спільний проект зовнішньополітичних відомств, в рамках якого відбувалося навчання, було реалізовано з листопада 2014 по квітень 2015 року в три етапи.

Як зазначається, на першому етапі за "товариською моделлю" прес-секретарі британських посольств у восьми зарубіжних країнах ділилися своїм досвідом у галузі комунікацій зі своїми колегами у відповідних українських посольствах.

Під час другого етапу відбувся тижневий тренінг десяти українських дипломатів молодшої та середньої ланок у Лондоні.

климкин

Під час третього етапу міністр закордонних справ, заступники міністра і десять українських послів та тимчасових повірених у справах пройшли навчання в Роберта Тейлора, досвідченого тренера, який працює з британськими послами.

Як відзначив Клімкін на своїй сторінці у Twitter, він долучився до тренінгу щодо спілкування під час інтерв'ю.

"Завершив тренінг щодо ТБ-інтерв'ю. Фахівець з Великої Британії приїхав до Києва, щоб потренувати групу українських послів. Ну і я долучився", – написав він.