путана

Президент Російської Федерації Володимир Путін за 2014 рік отримав сукупного доходу 7,7 мільйонів рублів (близько 150 тис. дол.), має одну квартиру та три автомобілі. Це стверджується в його декларації про доходи за попередній рік, яку опублікувавт сайт Кремля, передає Корупція.інфо

Згідно декларації, Путін володіє лише однією земельною ділянкою на 15 соток та однією квартирою на 77 квадратних метрів, а також офіційно орендує ще одну квартиру на 153 квадрати.

На президента РФ записаний гараж на 18 квадратів, ще один – він орендує.

Водночас у нього є три авто: дві "Волги" (ГАЗ М21, ГАЗ М-21-Р) та "Нива" і причіп "Скіф". 

Як відомо, російська опозиція у 2012 році підготувала спецдоповідь про про мільярдні статки Путіна.

У ній ішлося про те, що президента РФ обслуговує 20 палаців, 43 літаки, 15 гелікоптерів, 700 автомобілів та флотилія на 100 мільйонів доларів. Путін також має колекцію годинників вартістю понад півмільйона доларів.

Цього року глава інвестиційного фонду Hermitage Capital, колись найбільший іноземний інвестор в Росії, Білл Браудер заявив, що насправді Путін має статок у 200 мільярдів доларів.

 "Я вважаю, що вони (статки Путіна) становлять 200 мільярдів доларів. Після 14 років при владі і з огляду на суми, які заробила країна, і суми, які не були витрачені на школи, дороги, лікарні і так далі, всі ці гроші – у власності, зберігаються на рахунках у швейцарських банках, в акціях, хедж-фондах, керованих Путіним і його дружками", – заявив Браудер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 Путін на пару днів “заляже на дно”

Путін розгублений. Не знає, годувати людей, чи купувати зброю – Бальцерович

У мережу виклали скромний список гостей Путіна на 9 травня

Як Путіну живеться на Чорному морі: з’явилися нові фото