991fff89e487f68c109a019be501097a1429291244

Екс-нардеп і громадський діяч Олена Бондаренко звернулася до Міністерства внутрішніх справ із заявою про погрози, які упродовж останнього дня надходять у її адресу.
Про це повідомляє ІА Корупція Інфо з посиланням на прес-службу МВС України.
Екс-нардеп Олена Бондаренко запевняє, що упродовж останнього дня отримала багато повідомлень загрозливого характеру. У зв’язку з цим вона звернулася до МВС України з заявою.
«Я розумію, що є багато фальшивих акаунтів, проте є і цілком реальні люди, які стоять за погрозами», – підкреслила Олена Бондаренко.
 У свою чергу правоохоронці зареєстрували подану заяву та відкрили кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бузина під час ефіру сказав, що його можуть вбити (ВІДЕО)
Окрім того, Бондаренко пообіцяли надати особисту охорону.
«Тепер я цілком спокійна. Мені буде виділено офіційно охорону, щоб із моїм життям і здоров’ям нічого не трапилося», – зазначила екс-нардеп.
Бондаренко також висловила вдячність главі МВС Арсену Авакову за запрошення та підтримку.
Після цього Олена Бандаренко почала виправдовувати свій похід до МВС і шукати розуміння серед однодумців на своїй сторінці  у Фейсбук.

Репліка на розуміння. Задають питання – навіщо ти пішла із заявою в міліцію, яка зараз така й сяка. Друзі, іншої міліції у нас немає. Це раз. Я так робила завжди – і в 2005-му, коли були переслідування з боку тієї ж міліції (тоді я зверталася в прокуратуру), і в 2013 ( обстріл автомобіля) і зараз. Це два. І три. Коли заявляєш про загрози, не просто "тринди" як кужелі-оробець-геращенко-соболєв-власенко і тд, а йди і документируй. За свої слова треба відповідати і їх потрібно підтверджувати діями. Принаймні, мене так виховували. Решта – блабла і не більше. Ось і міні лекція для журналістів-початківців:), – написала вона.


Нагадаємо, попередньо міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що МВС негайно здійснить заходи, у разі надання Бондаренко фактів листування з погрозами.