Снимок.JPG1

Весілля одного з командирів терористичного загону "ДНР" Арсена Павлова по кличці "Моторола" облетіла всі телеканали Росії.

Створену під керівництвом Павла Губарева нову "ланку суспільства" показують як приклад мирного і щасливого життя в захопленому Донецьку.

За кадром залишився той факт, що у чоловіка-бойовика з Росії залишилися дружина і дитина в Ростовській області.

Але це не завадило повінчати молодят священику однієї з церков Криму – у селі Грушівка в районі Судака.

Фото з немовлям

Майбутня дружина Мотороли Олена Павлова, в дівоцтві Коленкіна, народилася в селищі Семенівка, під Слов'янськом.

До війни вона була цілком звичайною мешканкою – пила з друзями пиво, не замислюючись про тероризм.

Снимок.JPG2

Відвідувала вечірки і дискотеки разом з друзями. Їздила на пікнік, іноді ходила на мітинги Партії регіонів.

Снимок.JPG3

Коленкіна проводить час з подругою

Школу Олена Коленкіна закінчила в 2010 році, проте в інститут не вступила.

Снимок.JPG4

Веселий випускний.

У тому ж році, судячи з фотографій з профілю Олени, у неї з'явилася дитина. Павлова і просто грає з малятком, і виходить з коляскою на прогулянку, і позує з немовлям на відпочинку.

Профіль Вконтакте зберіг багато фотографій милою малятка. Хоча де дівчинка зараз, точно не відомо: півтора року про неї в соцмережах – ні слова.

Снимок.JPG5

Цю крихітку на плечах Олена вКонтакте ласкаво називає "бусинкою".

Батька на фотографіях теж немає. Можливо, фото були видалені, щоб не бентежити нового чоловіка. Однак є якийсь молодий чоловік, який присутній на багатьох фотографіях.

Снимок.JPG6

Судячи з фото, Олена бувала в Карпатах.

Кохання у підвалі Слов'янська

За легендою, з терористом Моторолою його прекрасна Олена познайомилася в підвалі, де перечікувала артобстріл. Саме там її з матір'ю і знайшов громадянин Росії Арсен Павлов, який приїхав з Ростовської області воювати на боці терористів Донбасу.

Дочки в цій легенді немає, як і інших родичів з Ростова.

На батьківщині Арсен працював на автомийці. При цьому у нього були приводи в міліцію за п'яну їзду на викраденому автомобілі, стверджують коментатори в соцмережах. Хоча офіційного підтвердження цієї інформації немає – про ростовський період  Мотороли мало що відомо в Україні.

Снимок.JPG7

Арсен Павлов – автомийник з Ростова.

За словами самого терориста, пропозицію вийти за нього заміж він зробив буквально через кілька днів. При цьому закоханий забув про свою справжню дружині в Ростовській області, якій хвалився російським журналістам.

Снимок.JPG8

Олена Коленкіна, не роздумуючи, погодилася. Вже 11 липня пару одружив особисто самопроголошений мер і керівник терористів Донецька Павло Губарєв.

Снимок.JPG12220

Весільне фото в Донецьку.

Вінчання до Криму

Після весілля в Донецьку новоспечена пара, що отримала свідоцтво про шлюб №1 з логотипом "ДНР", вирушила в анексувати Крим. Причому територію так званої "ДНР"  молодята змогли покинути безперешкодно.

За офіційною версією, в окупований Крим Моторола з другою дружиною вирушив лікувати травми – пошкоджену руку, яку зламав, як стверджує сам терорист, у дорожній аварії.

Снимок.JPG9

На яхті в Криму.

Але незабаром виявилося, що на півострові пара "обвінчалася" – у церкві Московського патріархату, в одному з найстаріших храмів – у селі Грушівка. При цьому ні священика, ні самих молодят наявність дружини і дітей не збентежила.

Снимок.JPG10

Обряд вінчання провели в церкві Московського патріархату в Криму. 

Снимок.JPG11

Моторола у своєму буденному комуфляжному вбранні.

Снимок.JPG12

Церква в Грушівці, де пройшов обряд, датується першим століттям .

Снимок.JPG13

Вінчався чи Арсен Павлов зі своєю першою дружиною?

У Ростовській області Арсена Павлова все ще чекає дружина Вікторія і п'ятирічний син Сергій, про які він говорив російським журналістам. На старій сторінки Мотороли Вконтакте збереглося її фото.

Снимок.JPG14

Справжня дружина Арсена Павлова залишилася в Росії.

Сам терорист дату свого повернення з Криму назад до Донецька або додому в Ростов-на-Дону поки не називає – насолоджується новим сімейним життям.

 

Джерело: Корупція.Інфо