uMfjayrNAvQ

30 травня близько четвертої години вечора в катакомби в селі Нерубайське зайшли троє 15-річних дітей і безвісти зникли там. Ось уже майже добу їх шукають рятувальники, проте пошуки поки не увінчалися успіхом. Триває масштабна операція.

Новину повідомляє прес-служба ДСНС, передає Корупція.інфо.

О 12:30 на лінію «101» надійшов дзвінок від мешканки села Нерубайське Одеської області про те, що її дочка 1999р.н. з 14:00 суботи не з’являлася вдома. Міліціонери встановили, що близько четвертої вечора в суботу її та ще двох хлопців-підлітків того ж віку бачили при вході в місцеві катакомби, який знаходиться за церквою по вулиці Енгельса.

Перша пошукова група рятувальників ступстилася в катакомби вже о другій годині дня. Піднявшись через півтори години на поверхню вони доповіли, що знайшли в підземних тунелях сліди перебування там дітей і потрібно розпочати масштабну пошукову операцію.

«Станом на 7 год. 1 червня дітей не знайдено, пошуки тривають. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено спелеологів громадських організацій, підрозділи ДСНС, МВС та кінологи (всього 75 чол. та 9 од. техніки, у тому числі від ДСНС – 27 чол. особового складу та 6 од. техніки)», – повідомляє прес-служба ДСНС.