Українська співачка Maruv в прозорій сукні і сонцезахисних окулярах знову викликала фурор і шалений захват шанувальників до своєї творчості.

Співачка Maruv поділилася нагарячішими фото зі зйомок останнього кліпу з альбому Hellcat Story, If You Want Her, і завела мережу своїми фірмовими штучками.

Maruv приміряла біле плаття і український віночок в новому кліпі, але при цьому наряд був прозорим, а під ним проглядалося мереживна чорна білизна. А до віночка прекрасно підійшли сонцезахисні окуляри.

 

На фото, які опублікувала Maruv, вона позує як на бекстейдже під час зйомок, так і прямо під час кліпу – фото зафіксували її кращі пози і наряди під найкращим ракурсом.
Особливу увагу було приділено постаті Maruv, яка спокійно просвічується крізь прозоре плаття. Дівчина прекрасно впоралася із завданням сексуально позувати – навіть під час замішування тіста за столом вона спокусливо вигиналася.

На фото стоячи і з короваєм видно не тільки, що Maruv одягла чорні високі чоботи під легку сукню, але і що крім мереживної білизни, на ній ще колготки в сіточку. Ну, а крій сукні дозволяє побачити все те, що не приховано під білизною дівчини. У разі відсутності білизни, таке вбрання більше роздягає дівчину, ніж щось приховує.

Шанувальники прийшли в скажений захват, і поспішили написати Maruv свої думки з приводу кліпу і фото.
“Справжня Пані”, “Дівчата чекаємо вас в гості”, “Фотографії все краще і краще”, “Я не знаю що тут сказати …. це просто дуже круто!”, “Яка красива”, “Серіал бомба. Netflix курить “,” Аня, красуня не реальна. Так тримати “,” Хочу ще таких пісень “,” браво! “,” Відмінний багажник “,” Добре маки вставили, красиво вийшло!) “,” Шикарна “,” Останній кліп взагалі вогонь . А перша частина буквально вогонь “,” найкраща “,” Сатаністка “,” Козій двіж “, – пишуть в коментарях.