Знаменитий український співак Потап розбурхав шанувальників пікантним знімком, який опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм разом з Каменських.

 
Потап активно веде свою сторінку в Instagram, ділиться фотографіями і відео зі свого повсякденного життя.

Український виконавець Потап, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами.

Як відомо, Настя Каменських – дружина зірки, є активним користувачем мережі – співачка постійно ділиться фотографіями і відео зі свого повсякденного життя, при цьому продовжуючи радувати шанувальників новими піснями і кліпами. Також не секрет, що Каменських є любителькою показати відверті фото, на яких вона з радістю демонструє струнку фігуру.

Цей раз не став винятком. Артистка разом з чоловіком і найкращою подругою Ганною Завгородньою і її чоловіком Олексієм, солістом «Время и Стекло», вирушили в довгоочікувану відпустку. Всі артисти зупинилися в одному готелі, звідки вже активно постять фото і хваляться дійсно жаркими і яскравими образами.

При цьому і сам Потап, в пару зі своєю дружиною, не забуває дивувати і радувати сімейними і дружніми фото і відео. Наприклад, відразу після Насті, артист виставив щасливе відео, зроблене разом з дружиною. Не забув Потап також показати і себе, правда, викликав при цьому бурхливу реакцію у фоловерів в Інстаграм – схоже, артист зіткнувся з незвичайною хворобою, про що хоч і не повідомив в коментарі, але це помітили самі користувачі.