Цієї ночі Ізраїльські військові заявили, що Іран запустив десятки безпілотників та крилатих ракет у напрямку Ізраїлю. Атака, ймовірно, є відповіддю на удар по представництву Ірану в Дамаску 1 квітня, де загинули три військових іранських командири.

Зокрема, двоє ізраїльських чиновників заявили The New York Times, що Іран запустив 185 безпілотників і 36 крилатих ракет. Більшість запусків здійснили з Ірану, хоча невелика частина – з Іраку та Ємену. Іран також запустив 110 ракет класу «земля-земля».

Після масованої атаки Ірану на Ізраїль у ніч на 14 квітня, медики та парамедики «Червоного щита Давида» надали допомогу щонайменше 31 людині. Відомо про двох постраждалих дітей, які отримали тяжкі поранення на півдні країни.

В центральному регіоні Ізраїлю Шарон сталася пожежа в медичному закладі. Трьох людей із різними станами тяжкості госпіталізували: 40-річну жінку у важкому стані з опіками та вдиханням диму та двох 80-річних жінок в стані середньої та легкої тяжкості відповідно.

На таку масовану атаку, що поставила під загрозу тисячі життів відреагував і спікер Палати представників США Майк Джонсон, однак він звинуватив у нападі Ірану на Ізраїль адміністрацію Джо Байдена.

«Оскільки Ізраїль стикається з цим жорстоким нападом з боку Ірану, Америка повинна продемонструвати нашу повну рішучість підтримувати нашого критично важливого союзника. Світ має бути впевнений: Ізраїль не самотній. Я продовжуватиму співпрацювати з Білим домом, щоб наполягати на належній реакції. Підрив Ізраїлю з боку адміністрації Байдена та умиротворення Ірану сприяли цим жахливим подіям», — написав він.