На трасі Київ-Чоп поблизу села Колоденка Рівненського району вчора, 20 вересня, близько 15:00 зіткнулися три автомобілі: "ВАЗ 2108", Toyota Camry і Ford. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Рівненській обл, передає Корупція.Інфо.

Згідно з повідомленням, на місці події слідчо-оперативна група встановила, що 58-річний водій "ВАЗ 2108", виїжджаючи на перехрестя доріг з вулиці Рівненська села Колоденка на головну дорогу Київ-Чоп, не надав перевагу в русі автомобілю "Toyota Camry" під керуванням 35-річного киянина, у результаті чого сталося зіткнення. Від удару ВАЗ за інерцією продовжив рух і зіткнувся з автомобілем Ford під керуванням 26-летего місцевого жителя, який стояв перед перехрестям.

260491 260492

В результаті ДТП водій "ВАЗ 2108" з переломами кісток тазу і ноги госпіталізували в травматологічне відділення Рівненської центральної міської лікарні. Однорічна дитина з Toyota Camry отримала садна голови та після надання медичної допомоги в приймальному відділенні Рівненської ЦМЛ, відпущений з лікувального закладу.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.