Шановні читачі!

       Ряди махінаторів із службовим житлом, поповнили ще троє працівників прокуратури.

     Як відомо, прокуратура Львівської області зсилаючись на чинне законодавство не надає захисту пересічним громадянам, як це передбачено в Конституції України, а захищає виключно своїх працівників.

     Так, на запит інформаційного агенства «Корупція Інфо» щодо надання інформації про працівників прокуратури Львівщини, які отримали квартири із житлового фонду м. Львова, прокуратура Львівської області, надіслала нам відмову, мотивуючи її забороною розголошувати відомості про особу без її згоди.

лмр прокураткра

     Проте, Львівська мерія, надала нам повну інформацію та вичерпний перелік осіб, в тому числі працівників прокуратури, яким виділено квартири з житлового фонду м. Львова.

відповідь лмр

    У даному переліку є досить цікава інформація про державних службовців, котрі «правдами та не правдами» отримали із житлового фонду м. Львова, свої помешкання.

   Так, нашу увагу одразу привернули троє одіозних прокурорів Львівщини – це Бежик Андрій Миронович ( заступник прокурора м. Трускавця), Головка Любомир Васильович (прокурор Бродівського району), Шарко Роман Степанович (екс-прокурор Сокальського району).

головкашарко

   Ці «слуги Закону» в свій час зуміли «вибити» для себе у м. Львові (Сихівський район) службові помешкання, зокрема: Бежик А.М. отримав трьохкімнатну квартиру, загальною площею 91,8 кв.м., Головка Л.В. отримав – двохкімнатну, загальною площею – 82,7 кв.м., Шарко Р.С. отримав – трьохкімнатну квартиру,  загальною площею – 91,7 кв.м.

    Відповідно до ст.118 Житлового кодексу Української РСР службові жилі приміщення призначаються виключно для заселення громадянами, які у зв’язку з характером їх трудових відносин повинні проживати за місцем роботи.

     Більше того, як вбачається із відповіді Львівської мерії, отримані прокурорами квартири, станом на даний час, вилучені із числа службових.

     Можна прийти до висновку, що служителі закону вже встигли приватизувати службове житло.

     Як відомо Головка Л.В. надалі працює в органах прокуратури Львівської області на керівній посаді, без жодного докору сумління про порушення Закону, якого він повинен дотримуватись та відстоювати.

      Однак, Шарко Р.С. пощастило менше. На даний час, він звільнений з посади. Як подейкують люди, причиною для звільнення п. Шарко послужила його участь у махінаціях із чорними та кольоровими металами, говорять, що останній «кришував»  осіб, котрі незаконно розкопували та здавали на металобрухт обладнання, яке використовувалось у вугільновидобувній галузі на території Львівської області. 

   Про Бежик А.М. інформація у нас відсутня.

   Варто зазначити, що згадані нами прокурори, працюючи на керівних посадах далеко за межами м. Львова, змогли отримати службові помешкання у самому Львові та згодом його приватизувати.

    Повідомляємо, що команда інформаційного агенства «Корупція Інфо» направлятиме відповідні звернення, з метою проведення вищими інстанціями ряду перевірок щодо законності передачі службового житла та подальшої приватизації такого, одіозними прокурорами Львівщини.

    Нагадуємо, що команда інформаційного агенства «Корупція Інфо» має чітку позицію:

   «Усі незаконно надані квартири з житлового фонду м. Львова, варто передати сім’ям героїв Львівщини, котрі віддали своє життя за незалежність нашої держави та загинули в зоні проведення антитерористичної операції на сході  України».

 

Корупція Інфо

При публікації матеріалів із сайту обов'язкове посилання