Доньці Ірини Ноздровської Насті погрожують односельці через смерть її матері, передає Корупція.Інфо

Популярное: Суїцид і зґвaлтувaння? Стали відомі перші результати судмeдeкспeртизи у справі Ноздровської (Відео)

Про це заявила журналіст Мар'яна П'єцух на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що Настю застала біля будинку, тоді державної охорони їй ще не надали, її охороняв знайомий знайомого – ветеран АТО.

"Настя каже, що тепер і її "можуть прибрати". Тому що вона єдина, кому залишається боротися за справедливість, тому що бабуся і дідусь через свій вік не витримають цієї боротьби", – наголосила журналіст.

За словами Мар'яни, жити цій сім'ї в селі непросто, багато односельців на стороні родини наркомана Россошанського, який на смерть збив сестру Ірини два роки тому.

Один із друзів Россошанського живе відразу навпроти будинку, де з батьками і дочкою жила Іра Ноздровська.

"Він вийшов за ворота нетверезим, пообзивал на мікрофон сусідів і сказав, що сестра Ірини Світлана два роки тому сама кинулася під машину наркомана Россошанського. Неважливо, що той сам визнав, що збив дівчину", – уточнила П'єцух.

Ще одні сусіди, агресивна пенсіонерка і молодша жінка, теж висловили версію, що Світлана сама кидалася під колеса Россошанського, тому що у неї погані батьки.

"Я з її татом вчилася в одному класі, він ще тоді був клоуном, постійно зривав уроки", – заявила пенсіонерка.

Також Мар'яна зазначила, що поруч із будинком Ноздровської повзало п'яне тіло і намагалося влізти в телекамеру.

"Напевно, теж хотіло щось сказати на захист Россошанського. Його відштовхувало інше п'яне тіло. Жесть, не дай нікому жити з такими сусідами", – резюмувала журналіст.