У Рахівському районі Закарпатської області чоловік здійснював спроби вимити автомобіль Mercedes в річці, в результаті чого машина була ледь не втоплена, передає Корупція.Інфо.

Про це повідомляє прес-служба ГоСЧС області в Facebook. У рятувальну службу 12 квітня о 14:15 надійшло повідомлення, що на території селища міського типу Великий Бичків Рахівського району в річку Шакурка знесло машину з пасажирами. На місце події негайно виїхали спецавтомоблі державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків.

Популярне: "Оголошення війни Росії…": Турчинов приголомшив своєю заявою

Повідомляється, що чоловік під час відпочинку захотів помити машину, але коли підібрався близько до водойми, не помітив, як позашляховик почав провалюватися, а швидка течія перемістила транспортний засіб на середину Шакуркі. Всередині автомобіля в цей час перебував малолітній син чоловіка, але вони разом змогли забратися на дах Mercedes.

Співробітники ГоСЧС підібралися якомога ближче до потерпілих і, використовуючи сходи, спочатку переправили на берег дитину, а далі допомогли чоловікові. Далі за допомогою буксирувального тросу витягли на сушу іномарку. Служба додає, що нікому з потерпілих не була потрібна медична допомога.