Сьогодні триває суд над скандальним депутатом Надією Савченко, передає Корупція.Інфо.

На самому початку засідання, політик заявила про те, що всі свідки у її справі знаходяться під тиском СБУ. За словами нардепа, співробітники правоохоронних органів примушують людей давати неправдиві свідчення проти неї.

Популярне: "Прощавай школа …": У Мережу просочилися фотографії дочок Порошенко з випускного. Тільки подивіться на цих близнят

"Повинна сказати, що свідки перебувають під тиском СБУ. Вони знаходяться під тиском і змушені надалі виконувати їх роботу, як агенти, не дивлячись на те, що працівниками СБУ вони не є. Надалі свідки продовжують проводити незаконні слідчі дії щодо моїх помічників, щодо моєї сім'ї ", – зазначила Савченко.

Надія додала, що її родині постійно приходять загрози і зажадала виділити їм держохорону.

"Надалі свідки продовжують провокувати на злочин моїх помічників народного депутата, в подальшому свідки загрожують навіть фізичною розправою моїм близьким і рідним. І тут я, як народний депутат, змушена буду написати в ДСО -Виділити охорону моїм близьким, як сім'ї народного депутата, в щодо якої здійснюється переслідування і його родині загрожує небезпека ", – додала нардеп.

Нагадаємо, що днями сестра Савченко розповідала про те, що невідомі порізали шини на її автомобілі, а до цього кілька разів намагалися його розкрити.

Сьогодні Шевченківський суд повинен винести рішення про продовження ув'язнення в СІЗО на час розслідування. Сторона звинувачення вимагає продовжити арешт ще на два місяці.