Володимир Зеленський, шоумен, який йде на вибори у президенти, записав для українців нове відео  – перше після нападу на політика у Львові. Звернення з'явилося на сторінці Зеленского в Instagram.

Зокрема, кандидат у президенти показав відео з концерту, проведенню якого всіляко намагалися перешкодити десятки людей.

 «Ось так реально нас зустрічає Львів. Спасибі! Спасибі за все, бережіть себе», — заявив кандидат у президенти України на відеоролику, який був знятий одразу після завершення концерту.

Варто відзначити, що незважаючи на вчорашній інцидент, на концерті був повний аншлаг. Сотні місцевих жителів і гостей міста прийшли подивитися на виступ студії «Квартал 95», на чолі якої також виступає шоумен Володимир Зеленський.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

«Я хочу вам сказати відверто, що ніякої агітації сьогодні не буде. Це правда! Тому, ЗЕ-драстуйте», – сміючись, звернувся до публіки перед початком концерту лідер студії «Квартал 95

У розмові з журналістами шоумен запевнив, що такі заходи проводяться вже багато років, тож нинішній концерт – не частина його агітаційної кампанії, а є суто соціальною ініціативою: були запрошені освітяни, медики, студенти та представники малозабезпечених родин.

«У нас є запити, така спеціальна черга, і, коли ми можемо, то приїздимо до того чи іншого міста. Будучи трішки молодшими, ми робили й по 3-4 таких концерти на день… Я не можу агітувати, бо це неправильно з огляду на моє людське розуміння політики. Політика – це особистий вибір кожної людини.

Я хочу, аби українці під час голосування керувалися своїми відчуттями й розумом. Не слухайте нікого: ані ТБ, ані інтернет, слухайте тільки себе. Важливо прийти і проголосувати, щоби тобою не рухала жодна реклама, щоби це було твоє рішення», – зазначив Володимир Зеленський.

Додамо, що за інформацією видання "Фортпост", акція проти Зеленського у Львові була замовною.

Подаємо інформацію видання в оригіналі.

"Акцію протесту проти «клоунів» у президентській кампанії, яка відбулась у п’ятницю у Львові, організував відомий у регіоні бізнесмен та екс-народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Кривецький за дорученням з Адміністрації Президента.

Цю інформацію з джерел у правоохоронних органах опосередковано підтверджує й те, що анонс загаданої акції з’явився на сайті «Депо». Він входить до видавничого дому, власником якого є народний депутат з БПП Вадим Денисенко.

Щоб дискредитувати Володимира Зеленського, який наразі є лідером президентського рейтингу, для участі в акції залучили учасників АТО, – припускає видання.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

ЛЬВІВ !!!!!!! Дякуємо!!!!!

Допис, поширений Владимир Зеленский (@zelenskiy_official)