У суботу, 25 травня популярна українська артистка, зірка студії «Квартал 95», і мама трьох чудових дітей Олена Кравець здивувала користувачів мережі світлиною, її старшої дочки Марії.

Раніше Кравець намагалася не показувати своїх дітей на публіці. І досить рідко викладала знімки в соціальні мережі.

Але раптово на особистій сторінці в Instagram Олена опублікувала фото 16-річної Маші, яка дуже схожа на свою зіркову матір. Ймовірно, Олена не витримала і вирішила похвалитись дочкою.

До слова, старша дочка Олена Кравець Марія спробувала себе в амплуа моделі. Вона позувала в стильному костюмі від дизайнера Марини Лірник – дружини українського коміка Антона Лірника.

Її фото вразило шанувальників Кравець, які не тільки розхвалили юну дівчину в коментарях і здивувалися її зовнішньою подібністю з мамою.

Багато також направили компліменти і на адресу 42-річної Олени, зазначивши, що Маша швидше нагадує її молодшу сестру, а не дочку.

«Стоп, це сестра?», «Дочка? Гаразд, ось це так! »,« Красуня Машка »,« Яблуко від яблуні! Принадність »,« Яка ж вона у Вас гарна, просто не відірвати очей »,« Красуня, мамина копія)) милуюся вами обома !!!!! »,« Коли вона встигла так вирости, Красуня! »,« Так, як же швидко ростуть діти! »,« Красуня », – пишуть шанувальники і друзі Кравець.