Причиною смерті стало серйозне захворювання, яке не піддається лікуванню.

У США помер актор Джим МакМуллан, який відомий глядачеві за такими серіалами, як «Рятувальники Малібу» і «Санта-Барбара». Артистові було 82 роки. Його погубив бічний аміотрофічний склероз. Це захворювання вражає центральну нервову систему і не піддається лікуванню.

Про смерть актора повідомили його близькі, пише The Hollywood Reporter. Він помер ще 31 травня. Чоловік помер удома в спокійній обстановці. Актор проживав в штаті Каліфорнія.

Він свого часу здобув освіту архітектора, але при цьому завжди цікавився акторською грою. Його життя серйозно змінила одна поїздка. У молодості актор поїхав до Голлівуду – в гості до друга.

Тоді він волею випадку познайомився зі сценаристом. В результаті Джим підписав контракт з кіностудією Universal Pictures, а потім став працювати на знімальних майданчиках «Рятувальників Малібу» і «Санта-Барбари». Другий серіал був особливо популярний на території СРСР. Акторові дісталася роль генерала Моргана Фенімора (всього чотири епізоди).

Джим МакМуллан відомий не тільки по роботі в серіалах. Він брав участь і в повнометражних фільмах, серед яких «Остін Пауерс: Людина-загадка міжнародного масштабу». В останні роки життя актор почав активно захоплюватися написанням книг і мистецтвом. У цій сфері він своїм ім'ям представлятися не хотів і працював під псевдонімом Харрі Ковейр.