Прессекретарка президента України Юлія Мендель осоромилася під час інтерв’ю Володимира Зеленського одному з українських видань у Токіо.

Вона кілька разів визирала з-за стіни під час розмови і жестами показувала, що потрібно завершувати. Конфуз потрапив на відео, яке опублікували в YouTube.

Попри те, що бесіда тривала всього 12 хвилин, Мендель встигла кілька разів мигнути на задньому тлі. Вирізати прессекретарку з кадрів не вдалося.

https://www.facebook.com/fetisov.denys/videos/2512185222401750/

“Упродовж 11 хвилин зустрічі чотири рази ось ця людина виглядала з-за стіни в різні моменти, махала руками, якимись листами, жестами пояснювала, що, мовляв, все, вистачить. Ніколи так не робіть, будь ласка. Це найжахливіший приклад роботи преспрацівниці з політиком. Непрофесійно. Жах просто”, – звернула увагу на інцидент журналістка Олеся Медведєва на своїй сторінці у Facebook.

Українці веселяться у мережі.

Нагадаємо, 27 вересня Мендель штовхнула в Нью-Йорку журналіста, який хотів поговорити із Зеленським.Прессекретарка відреагувала на скандал і загрозливо заявила, що в США за спробу наближення до президента без дозволу журналіста заарештували б.