“Від щастя Ксюша почала літати!”

30-річна українська співачка, переможниця проекту “Танці з зірками 2019” Ксенія Мішина розповіла всю правду про те, яка з неї господиня, і хто їй допомагає по дому.

Красуня поділилася новими кадрами в своєму мікроблозі в Instagram. Ксюша постала в домашньому костюмі чорного кольору: футболці і лосинах, з розпущеним волоссям і легким макіяжем. На одному з кадрів вона сидить на дивані, спершись ліктем на подушку.

На іншому дівчина зображена під час стрибка: вона так високо “злетіла”, що, здається, аж неймовірно, щоб людина так змогла. Актриса розвела руки в сторони і стрибає. В цілому, її вигляд говорить про те, що вона страшенно чимось задоволена. Чим саме – з’ясувалося в її підпису до знімків.

Виявляється, Мішина завела вдома побутового “друга” – робота-пилососа, який, як вона сама зізналася, успішно її виручає, коли ніколи займатися прибиранням.

“Трохи про Ксюшу – Господиню 🙂 Скажу Вам чесно, не особливо я люблю чужих людей вдома, тому допомогою у прибиранні користуюся зовсім рідко… А мамуля в свій час привчила до ідеальної чистоти, тому творчий хаос, що логічний на моїй території, перебуває короткостроково і з докорами сумління )))… І ось одного разу, у мене з’явився друг… У можливостях якого я не була впевнена… Але потрудився він у моєму маленькому світі так, що я і мої сумніви у раз отетеріли і зникли )”, – написала Ксенія.

Коментуючі кинулися обговорювати пилососи і захоплюватися стрибком актриси.

“Він не оббиває кути?, теж хочу такого хлопця”, “Боже, розумна, красива, дуже талановита актриса☝️ і чому у нас в Україні ось саме такі класні дами і не заміжні ?”, “А я сам люблю прибирати це набагато приємніше і якісніше”, “Стрибок у щастя ?”.